PESERTA

Kem Tunas Muda akan melibatkan kesemua peserta dari kalangan pelajar tingkatan dua SMKAB. Senarai nama penuh beserta kumpulan anda dipaparkan kemudian.

peserta

27 responses

27 05 2008
pu3-08(tm)

nmpknya tm-08 lbh menarik…kak n abg fasi tm08 mmg kreatif2. teruskan usaha anda….slamat berjaya…

28 05 2008
Anonymous

abang bila nak ada video yang TM 08 punya

4 06 2008
Nuradura

Kem Tunas Muda 08 mmng ser0n0kkk…Laen kali wat laa lama cket…”,

9 06 2008
bro el

wokeh… kta mintak adik2 bayar sorg rm100, kta wat seminggu!! nk??=)

19 06 2008
skuter

nper sat sgt kem ney………….??wat ler lelmer skit…??

19 06 2008
Anonymous

kiteOrg x ksah……….. too hah, budak lelaki nak bayar duit kelas x leh. Ow! bli rokok & topup bley plak!!!

26 06 2008
budak baek

tunas muda thn neyh memang bezz giler..nanti buat la lg..

30 06 2008
Dante DMC

Abang Awat TAg kami Tak Ada WArna????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!

6 07 2008
bro el

klu nak wat lg, adk2 p la mrayu kt ust syam… kami suma alumni mmg amat2 rindukan generasi smkab…

17 07 2008
miniemice

test………salam=)

17 07 2008
testminie

BYK YG KAMI DPT DLM KEM NI…….TQ KAK N ABG

17 07 2008
adidas

ish3 wei dante syukur r dpt tag nama kira ok dr x dpt lgsng…..ape lh ..bkn nk ckp tq kt kak n abg…ang nk tag kale ada kt tag ang 2 ang kalis blkg ha nmpk x wana merah 2 ok lh ckit pn kale gk hahahaha

18 07 2008
atashinchi

fuh cun gilerz gamba pu3 nieh.x da orang ble cellen….tapi kna puji gak gamba dak laki coz jap g da plak yang kurang senang hidup dia hehehehehe…..ingt botol air slaloooo……………………………………………

14 09 2008
mah

bang and akak bila kita bleh jumpa lagi ek?

14 09 2008
anatahaik

kak shat apo kabor.bila kite semua boleh jumpa lagi

3 10 2008
mujahidah

bila kita bleh jumpa lagi ekk? len kali akak n abg buat best2 lagi

13 10 2008
bro el

salam… maaf adik2.. abg xsempat mjenguk adik2.. InsyaAllah abg akan pegi skolah blan 11 ni klu x ada apa2 halangan.. try your best 4 final exam.. buktikan janji adik2 kt abg2 n akak2 dlu… klu adik2 perlukan bantuan n nasihat, jgn segan2 hantar e-mail kt abg2 n akak2.. bleh ja ambk e-mail kami kt sini.. sapa2 yg terbaca msg abg ni, harap kim slm syg persaudaraan seagama pd kwn2.. jazakallah..

17 10 2008
shin chan

hah abg nak dtg.mehla.mehla. dialu-alukan ………kalo leh meh la reramai cket…baru meriah rindu kat smua abg2 ngan akak2…..k mai taw ne sribuharapan yang besaaaaaaaaq.hehehe

18 10 2008
nuradura

salam rindu…klau bleh mai laa lama-lama ckit…rindu kak syat…kami sentiasa akan doakan kejayaan abg2 n kak2…amin…

23 10 2008
iekan

slm..wndu ark..bila -bila wat larr lg..bezz glerr

31 12 2008
bell

salam dan selamat tahun baru untuk esok ok dan tahun ni nak ambil PMR tau jadi kawan2 kita handaklah jadi macam simbol 2009 iaitu 200 orang pelajar yang mendapat 9a1 ok AMIN……… insyaallah.. oklah good luck untuk semua

27 02 2009
sKuTeR

AsSAlAmUaLaIkOm..VeRy gUd LuCk tO All PmR cAnDiDaTeS 09..PmR 9A..We NeED tO pRoVe iT!!

23 03 2009
juicy X

nk joinnnnnnn!!!!😦

23 05 2009
xstudent

nampak cam mandom je

3 06 2009
bell

hai lama tak lawat laman web ni masa kat skolah aritu bell hya dpt lihat dr jauh ja tm djalankan dgn adik2 form 2 teringat plak tahun lepas tm best walaupun biasala kan prasaan nak balik menjerit sekuat2 tp bila dah habis tingat plak kena denda la ngan abg lukman la abg el la tp yang tula yg menyeronokkan sebenarnya okla pastikan PMR thn 2009 ni paling gempak ok amin……….

8 06 2009
el

aik? bla msa abg denda taun lpas? dah kna fitnah ni….=)

9 06 2009
tak tu de

ape ke hal nye sume ni?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: