Hari Pertama TM’08

30 responses

3 06 2008
miwar

gurl puny x der ker?

12 06 2008
namo tok dok

mcm lerr gambar gurly gurl happening sangat……tak style ponn

19 06 2008
5538gurlz

ckp bebaik ckit erk???!!!!
gambar kiteorang mahal!!! payah nak dapat, gambar korang petik jari jer dapt. Nak buat mende!!! yer dokkk GURLZ-GURLZ semua???!!!!

20 06 2008
skuter

ssoookongg………..!!

20 06 2008
gurpie..

yup…benaq…….cek sokong 1ooooooooo%…hehehehe……

20 06 2008
2uth_best

muka cm tenok nk kata gmb pompuan mahal blh bela la tul dak ……. tak caya
tanya hafiz

22 06 2008
bro el

ni pasaipa dok gaduh ni… p ngata kt dpan cermin 2,… sdih abg2 akak2 tngok adk2 yg jd tggjwb kami wat cmni. jgn buat dah nah.. bg tazkirah xpa.

23 06 2008
bro kamal

awat gaduh2 nih…psl gambaq pun nk gduh…

23 06 2008
aizuddin

memang pemikiran tak matang…

24 06 2008
bro kamal

2 ar psl… ntah ape2 aje diorg ni kn abg tam

26 06 2008
kronos ariff

pelajar 2 ali memang best… he hi he

27 06 2008
amirul 2 ali

memang best pelajar 2 ali dan semua form 2
budak nasyid itu memang best la….

27 06 2008
atikah

tunas muda memberikan saya satu impak yang berguna KEPADA SAYA
saya sangat suka TUNAS MUDA

27 06 2008
IQBAL

NO COMMENT, JUST WANT TO ‘KACAU’

28 06 2008
NYUM-NYUM SEDAAAPPP!!

WOIT!NYUM-NYUM SEDAAAPPP!! COMING TO CINEMA ON THIS HOLIDAY!!

28 06 2008
NYUM-NYUM SEDAAAPPP!!

ola!met dora and boot the monkey!

29 06 2008
flavass 2 ab

kalau duduk kump abg faiz memang best……..

29 06 2008
kitol 2 abess

Hai abg firduuuuuuuuuuuuuuuuuus……….
geng dengan abg memang best gileeeeeeeeeeeeeeeeer………
bila nak mai skolah lagi??????????????

30 06 2008
flavass 2 ab

tunas muda tahun ni paling best
tapi kalau abang lokman x slalu bagi denda lagi best…..

2 07 2008
arshad

Knapa org slalu pggl arshad brooke..?

6 07 2008
bro el

btul jgk 2.. klu adik2 x wat bnda salah slalu pun mesti best kn??=)

19 07 2008
nuradura

kalau wat salah kena laa denda…betol tak abg-abg dan kak-kak…dah wat salah berani la tanggung risiko…

11 09 2008
d@uN_b!rU

TM thn nie mmg bestttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! abg2 `n` kak2 comel `n` ensem2 blaka!!!!!!!!!!!!!!!!! Bestttt Gilerrrrrr………….. 2 alieee the best in form 2

18 10 2008
pali21

nie… 5538gurlz…jg mulut tu..kta nie hdup pnuh cabaran….semua org mahal taw x…bkn pmpuan jerr..ikut sdap je kate gmbr laki ptik jari je….ingat nie SEMUA ORANG ADA MARUAH..KERANA MULUT BADAN BINASA…BeRTAubAtlAh wAhAi hAmBa ALLAH…iNSaFlaH

10 11 2008
FAHMI

BILE NAK ADE LAGI?KEM TUNAS MUDA TUE

28 11 2008
mki

ai jagn gduh taw….x igt ke kta wt pa time tm dlu????????kn da kna ngan abg aizudin..x matang…hahaha… berbaik-baiklah anda smua …hehe

2 01 2009
2 dr belakang duduk kat tepi belah tingkap

syok gilooooooooo……………………………………..tunas mmmmmmmmmmmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuddddddddddddddddddddaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

27 02 2009
skuter

aSsALaMuAlAikoM..uAt kAk2 fAsI..cM nE???sEHaT aKh??MoGa2 SehAt N DbErKaTi ALLAH henDaKnYa..

26 08 2009
vdashdadahdad

asdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

27 12 2009
IRFANA

aSSaLamualaikUM….syE kt CnIe nk ucAP tankZZ 4 Fasi2 yG BEK2 bLake…maAFKn kmi SUmer foM2 2008 kLO WK2 tm08 dLU SLalu wt kAK2 N aBG2 MRh ke kaN…TUNAS MUDA 2008 THe bEZZZ TMbh2 kAK SyafiNAZ!! LUV U ALL…BUat kwN2 Jgn LupA PSanan kAK2 N Abg2 dLU..:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: