FOTO

Kem Tunas Muda 2009

Kem Tunas Muda 2008

Kem Tunas Muda 2007

Kem Tunas Muda 2006

42 responses

26 05 2008
paaks man

kalau bleh kami nak lagi tunas muda form 3 nanti………kem kmanden tentulah abg lokman mail yang tegas…..blehkan……. blehkan ………..insya-Allah

26 05 2008
pu3-08(tm)

mn aci..sy wakil pu3-08 pun nk skali gak……klau bleh wat la lm2 ckit.

27 05 2008
abg kamal

klu nak wat lm2 tkut adik2 x suke lak…maklumla ari2 kena denda ngan abg & akak. hehehe

27 05 2008
kak nabilah

btul 2…sian tgk adik2 kna denda…nnti jgn smpai jemu tgk muka abg2 n kakk2 ni udah la ye…

6 06 2008
Dante DMC

Abang bukan ke banyak gambar yang abang tangkap untuk TM 08, tapi awat ada sikit je yang abang bagi?

6 06 2008
Dante DMC

Abang boleh bagi tak gambar yang kitaorang tangkap dengan abang fasi dalam kumpulan dekat dewan utama.

12 06 2008
super fly

i love tooonas muda …..best sesangat kan..kan???
toonas muda seeeeeemmmmmpoooooi

19 06 2008
gurpie

owh…syer pon nk jgak….

30 06 2008
amirul kronos

pelajar kelas dua ali memang best…

2 07 2008
asyaqoyaqsyaq

awat gambaq alumni tak da?????plajar 2 ali jgn prasan tau…….jgan sosial sangat…

4 07 2008
goku

I WANT TO SAID TO SAY ONE THING SAJA, ‘KEM TUNAS MUDA 2008’ MEMANG BEST JADI TIADA SERUAN SEPENTING SERUAN ILAHI

12 07 2008
luncai

arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

17 07 2008
k&n

aaaaaiiiii apa ni maen kutuk2 klas lak ni ali ke ab ke um ke uth ke sama ja lah…klas ali mmg best pooooown…….tmbh2 bila dng guru klas tsyggggg

19 07 2008
nuradura

salam…nie nak bagitau ckit…ingat baguih sangat ka dok mengutuk kelas 2 ali…ingat dosa…

19 07 2008
nuradura

salam…wakil puteri 2 ali…kami minta maaf…klau kmi wat ampa semua marah…tp jangan la dok mengata kat kelas 2 ali…

21 07 2008
5537gurlz

lek ar ape gegaduh ni x best ar !!!!!!! sume kengkawan harap diminta cool & steady!!!

25 07 2008
shahidah

Assalamualaikum..
alahai adik2ku…awat tetiba timbul isu kelas plak ni..
sudah2 la ye… msg2 ada lbh ada krgnya.. toksah dok serabut kepala
pikir hal kck2 cmtu.. yg pntg belajar..k.
senyum2 slalu..jg dr jg iman. chaiyok! =)

27 07 2008
bro el

jom kta smbung gaduh balik… klas 2 umar’02 lgx1000 best..;)

15 08 2008
pu3 2umar 08

2 umar taun 08 lagi best dan pelajar dia pun best sgt dari 2002.apa-apa dok kat smkab memang best.

16 08 2008
goku

salam….jgn lupe kls ab masih ada.kelas ab mempunyai pelajar2 yg mantop suaranya.jgn jelous.keh2.

29 08 2008
bell

walau apa pun 2 ali memang best pun………………….

3 09 2008
bro el

dah2.. ckup2 la gaduh 2…

17 10 2008
kwn acab

ehem2 assalamualaikum…ape kabo sume rakyat2 smkab haha kat cney nak wish guod luck k pape pn duk men lwn2 klas mane best,kite ttp 1 skolah…ckp pown 1 bhsa …..k bubye… x dak cape nak on9 kerkrg neyh????????

17 10 2008
shinchan

hai nuradura da pdah 2 jgn lupa kat kami plak….

18 10 2008
nuradura

salam…shinchan…walau pon sy pindah…tapi kengkwn n guru-guru kat SMKAB x pernah sy lupa…sy sentiasa rindu kenangan sy kena mrh dgn teacher sns…l0ve U alllll suma…

12 02 2009
polar bear

btol 2 nuradura…..
polar bear kt cnie pown x pnh lpkn nuradura…..
hrp dpt sesuaikan diri kt sana…

14 03 2009
khazinatulasra

sya nak ucapkan gud luck kepada sume calon pmr 09…semoga kita sume dapat kputusan yang cemerlang dalam pmr nie…

17 04 2009
bell

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD LUCCCCCCCCCCCCCCCCCCCK FOR FORM 3 2009 YANG NAK AMBIK PMR TAHUN INI OK TERUTAMA SEKALI KELAS 3 ALI KITA BOLEH BUKTIKAN KITA BOLEH BUAT K PASTIKAN TAHUN NI BIAR129 ORG FORM 3 YANG ADA NI DAPAT 9A1 OK AMIN………………………………………………….. AND INSYAALLAH KALAU ADA USAHA, DOA DAN TAWAKAL

15 05 2009
nightmare

kepada semua form 2 2oo9,tunjukkan akhlak kita yang terpuji setinggi gunung himalaya kerana kita adalah the 4th generation of smkab 2008-2012. jadikan kem ini adalah pelepas tension (ikut syariat islam) dalam exam mid-year…takbirrr.

2 06 2009
ureshii95

kem TM best sgt…and kalu boleh nak buat sampai abis cuti……

2 06 2009
ir.azhar

huhue.. tak boleh laa mcm tue ureshii95..
kalau boleh kami abg ngan kakak2 semua pon
nak buat smpai abeh cuti.. tapi semua ade komitmen lain
gak.. insyaallah.. semua input yg kami
bagi.. gunakan dengan sebaiknya..
kita jaga hak allah, allah jaga hak kita..
okeyh?

jaga diri, jaga iman..
all the best!

3 06 2009
bell

bagi 3th last generation kita mesti tunjukkan yang kita ni adalah generasi last ni adalah yang paling bagus baik dan macam2 lagi tau walaupun kami tau kami semua nakal2 tapi alhamdulillah setiap program yang dijalankan utk kami selalunya berjalan dengan lancar dikesempatan ini bell wakil form 3 2009 nak minta maaf klu km byk wat slh kay abg2 and kak2 cemua sepanjang tm km dijalankan thn lepask…………………maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaafkan kaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmi(sayang kak2 and abg2 tm 08 dan fasi kami thn 07)

7 06 2009
kaka

salm..ble la abg2 nk lrk gmbo TM 09 nie..
x sabonyer…

26 08 2009
AISHAH SOBRI

SEMOGA DAPAT JUMPA LAGI KAK KAK DAN ABG FISI SEMUA

6 10 2009
iman

moga dapat berjumpa lagi kat sekolah menengah kebangsaan agama baling.jaga diri lek lok tau.

6 10 2009
probad

kalau duk kat u 2 jgn lar lupa kat kami semua tau.yang dah kahwin semoga kebahagian anda semua akan berkekalan sehingga akhir hayat.aminnnnn….

22 11 2009
wardah

tunas muda best.hrp aktiviti yg dpt mengeratkan ukhwah ini akan terus berjalan tiap tahun.ukhwah fillah abadan abada

13 12 2009
pan

elllo….
assalamualaikum,….
hei kwan2,…
salam semuanya….
kuhkuh..

27 12 2009
IRFANA

sy arap kem tunas mude nie akan terus maju dgn plbgai aktiviti yg lebih mnarik n sempoiii lagi taun dpn dan seterusnya….tunas muda 09 the bez of world!!!!!

27 12 2009
IRFANA

tHANkz too aLL STudent oF FOm 2 08…!!!!you r thE beZZZZZZZ!!!!!

1 01 2010
ajis

salam suma…

18 03 2010
bdk smkab

cayalah budak smkab semuenye best2 and cool

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: