CHAT

Weblog ini tidak dapat menyediakan ruangan khas untuk chat. Anda boleh klik pada link dibawah untuk ke ruangan chat.

Chatroom Tunas Muda

Anda juga boleh menggunakan ruangan meebo disebelah untuk berhubung dengan administrator.

69 responses

26 05 2008
,,,pu3 smkab,,,,

Alhamdulillah..tm thun ni brjlan dgn lancar…ana cdgkan thun dpn adik2 diberi brg amanah…mgkin adik2 akn cpt brtndak trhdp arhan yang diberikn oleh mainboard.camp com.fasi n committee…..Insyaallah.

26 05 2008
pu3-08(tm)

agak2 bile dpt jumpe blk kak2 tm rindula>kak pinut

27 05 2008
kak nabilah

seronok bersama dgn adik2 semua…hrp kita dpt bertemu lg… adik2 jgn lupa pesan abg2 n kakk2… harap adik2 semua dpt kekalkan sahsiah diri yg baik dan cemerlang..

27 05 2008
bro el

alhamdulillah… selesai 1 amanah… syukran sahabat2 alumni.. adik2, ingat tau botoi ayaq…

1 06 2008
shahidah

maaf ats sgala kekurangan kami pggrak tnas muda..
sebarang cdngan utk menambaikkn lg program ni akn dtg amat2 di alukn..
terima kasih adik2..terima kasih cmtee & fasi2..
terima ksih semua..

3 06 2008
miwar

trimas kak2 n abg2 alumni……kami mmg cukp sronok ngan kem ni

4 06 2008
pu3-08-smkab

Rasa berat hati nak tinggalkan kak n abg TM kamie…dah la kak kami comel-comel belaka…semoga kite dapat brjumpa lagi yee……

9 06 2008
bro el

akak ja comey?? abg2 abih wat mka comey dh aritu xkata comey??=)

12 06 2008
super fly

abg2 kitowang ponn comeyy jgak…comey dan berkarisma gilerr…. masa marah ponnn comeyy=o

15 06 2008
bro el

ai… ini mcm satu penyindiran jek..=) xpa… xkata comey pun xpa… kata xcomey pun lg xpa…

19 06 2008
gurpie_iekan

assalamualaikum…alhamdulillah…lpas ja abeh kem..kmi dpt mgubah ssuatu dlm dri kami…thax 2 all…kak n abg fasilitator….

19 06 2008
skuter

alhamdulillah…….Tm taun ney mmg best…thanks 2 kak n abg fsilitator..

24 06 2008
bro kamal

harap2 perubahan yg adik2 dpt berkekalan……

26 06 2008
,,,pu3 smkab,,,,

asssalamualaikum…..semoga tm dpt m’jd satu medan tarbiyah bg akak2,abg2 n adik2 di smkab…insyaallah…Marilah kita menjulang kembali islam di mata dunia..

29 06 2008
bro el

khidupan i2 sndiri adalah medan tarbiyah pada kita smua.. TM cma secebis dr khidupan. jadikan khidupan s’umpama kelas pngajian yang pnjg, insyaAllah kta smua slamt dnia akhirat. sama2lah kta julang kmbali panji Islam yang pernah dijulang dan dibuang… sematkan jiwa dgn risalah suci perjuangan ISLAM. La takhof wala tahzan, innaLLAHa ma’ana..

29 06 2008
skuter

insyaallah………………………

30 06 2008
syafi_syifa'

bt adik2 sume putri & putra, kak P-nat hrpkn agr sentiasa istiqamh dlm mlakukn ap jua kebaikan…bkn time TM ja tau..jgn lupa psanan akak2 dan abg2.
bt adik2 kump kak P-nat, miz u all so much! keep in touch…ada pa2 hal, adik2 ble antar emel @ msg akak.

1 07 2008
miwar

insyaallah kak p-nut.kami pun miz kak p-nut gak.klau ader time kami antaq la e-mel…arap2 kak p-nut c-hat.n wat kak2 n abg2 y len… arap c-hat2 slaluu……

1 07 2008
puteri t.m 2Umar'08

apa khabar kak p-nut? kak umairah chat x? semoga chat slalu…. kami sentiasa mdoakan kejayaan smua kak2 di sana…. GOOD LUCK, ALL THE BEST

2 07 2008
puteri t.m 2 Umar '08

nape blok ni putih jer design ler lelawa sikit. botring ler tengok yang sebelom ni kami rase best lagi. whatever is it we still love TUNAS MUDA.

4 07 2008
2uth_best

kami pala best

17 07 2008
testminie

ingaT BOTOI AYAQ ……….dan menara yg kta buat time tm………kump7(putri)ada lagi srat khabar yang wat menara time tm…..(sayang la nak buang)_kngan dlm kump wlupun kump kami x menang yang pnting motif@objktf wat tu kami dpt.ALHAMDULILLAH.

17 07 2008
testminie

KUMP7:KAK FASI KAMI=kak SAADIAH n kak NURIAH_moga dpt bersua lagi.insyaallah

18 07 2008
syafi_syifa'

assalamua’laikum….bt adik2 kump kak P-nat, mnta adik2 sume antarkan emel address adik2 kpd akak sama ada by msg@emelkn kt akak.k,syukran kasiron….

1 08 2008
g_ah

assalamualaikum…
kak2 ngan abg2….moga sihat hendaknya…..
kak nabilah ngan kak nani ape kabo????
moga2 tm yg akn dtg lebih bermakna….dan yh penting bezz sgt kem tm….

28 08 2008
miwar

lama kita smua x bsua.rindu plak.ape2 pn all the best wat kak2 n abg2 kat u @ kat mn2 je lah…………=)

30 08 2008
bell

alhamdulillah saya dapat mengubah diri saya selepas tm terima kasih kak2 dan abg2 alumni . jasamu akan dikenang hingga ke akhir hayatku tq.

2 09 2008
pu3 2 umar

kat cnie nak ucapkn SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK kepada semua umat yang beragama islam. terutama sekali kak2 fasi. puase biar penuh yer!!!! dan kepada abang ngan kak fasi yang bru kahwin, dah kahwin, dan nak kahwin, nak ucapkan SELAMT PENGANTIN BARU dan SELAMAT BERBAHAGIA!!! NANTI JNGAN LUPE POS KAT KITEORG DUIT RAYE.
e-mail 2 umar kalau nak hantar e-card ke ape ke hantar ke email ni tau!!!:
yushikuni_chiaki@yahoo.com

11 09 2008
dAuN_bIrU

alahhhh…. tok sah tipulah bell…. sume dah tau yang bell makin truk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blah la……

11 09 2008
dAuN_bIrU

kak2 n abg2 mai la skolh…lama tak jumpa….soweyyy lmbt ucaap “SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK”….posa penuh tauuuuuuuu
=P

17 09 2008
K -ON

ASSALAMUALAIKUM SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT MENYAMBUT HARI NUZUL AL QURAN

18 09 2008
hamba allAh

salam….dksempatan ini kami nak mngucapkan sElamat berpuasa kpd sumer abang2 n kak2 fasi tm yang dah bnyak brjasa kat SMKAb……..trimas…..

18 09 2008
hAmba AllAh

k-on, kome ada kat mnEr tu??????? tak balEk umah ker??

18 10 2008
nuradura

Salam…hurm rindu ar TUNAS MUDA…kak-kak n abg-abg…bila nak p SMKAB…alhamdulillah sy dapat banyak iktibar melalui kem TUNAS MUDA ini…THANKZZ…

10 11 2008
FAHMI

SAYA RASA SERONOK SANGAT

5 12 2008
bell

AMBOI DAUN_BIRU PERLU KA SAYA TUNJUK SEMUA PERUBAHAN YANG ADA. AWAT HANG ELOK SANGAT KA CUBA LA INSAF DAN TAUBAT KALAU TAK MAMPU BANYAK SIKIT PUN BOLEH MUNGKIN ORANG TAK TAHU PERUBAHAN KITA DAH KITA YANG UBAH DIRI KITA MESTILAH KITA YANG TAHU TENTANG PERUBAHAN ITU SO JANGAN MAIN SERBU TAK PAKAI HELMET. SAYA CAKAP MACAM NI SEBAB SAYA TAK MAU GADUH OK.

9 12 2008
akh el

betul ckp bell tu…=) teruskan berubah ke arah kebaikan ya…

10 12 2008
shhhhh :-)

sesape ad online tgh mlm2 bute nie?!

10 12 2008
shhhhh :-)

kat cnie nak ucp gudluck 4 tm next year. harap2 f2 next year baek mcm kiteorg!!!!!!!!!!!!!!!

31 12 2008
bell

insyaallah shhhh kalau mereka nak berubah…………………….

16 01 2009
ki@h

apa kabor

18 02 2009
keon

cakk cakkkkk cakkkkk cicakman

18 02 2009
keon

kami skrang kat dpan kompter ni

27 02 2009
skUtEr

AssalAmUaLaIkOm..HUHuhU…WiSh aLl tHa bEsT…To alL PmR CaNdIDaTeS 09..9A..!!!cHaIyOk..sTuDy biOr lePaK..ResUlTs bIOr gEmPAQ!!

16 03 2009
syifa'

assalamua’laikum….
ap khbq adiq2 suma? lma x jmpa ya? cmna study?
em..dh cuti nie, bt la prkara2 yg b’faedah ya…gunkn masa sebaik2nya. jgn lupa tlong mk ayah…study pon jgn tinggl tao! All da best!!

4 04 2009
ser_ba _ salah_

assalamualaikum… jawab jgn x jawab

4 04 2009
ke on in the house

waalaikummussalam serba salah m”jadi serba salah knape erk?????????????????????????

17 04 2009
bell

ha ye la tu keon memang kalau bab ni memang dia pandai he he heeeeeee………..

1 06 2009
tika 09

best ooo…TM 09…

2 06 2009
ir.azhar

alhamdulillah.. syukran tika 09..
kami cuma memberikan segala input
yg abg2 ngan kakak fasi ada..
gunakan sebaiknya..
antum semua mmg best!
take care..

3 06 2009
ir.azhar

mane2 peserta yg nak gambar..
ajk ngan fasi2 skali la..
boleh klik link bwh nie..
tgk2.. pilih laa mane berkenan
di hati, save masuk pc sendiri;)

klik nama ir.azhar kat atas tue ea..:D

3 06 2009
bell

kami tm 08 tengok abg lokman diam ja tak cam thn lepas hingaq la jugak apa2 pun TM 2008 adalah yg pppppppppppppppaaaaaaaaaalllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnngggggggggggggg beeeeeeeeeeeeeessssssssssssst

3 06 2009
bell

abg2 dan kak2 insaallah kami akan praktikkan moto tm kami iaitu AKHLAK MULIA PEMANGKING GEGNRASI QURANI

9 06 2009
tak tu de

bagus, teruskan

12 06 2009
pu3 semekab

xbpe menarik ar kem ni.. faci n program x best..

28 06 2009
tika 09

salam……pe khabar ukhti n akhi skrg nie???kmi chat je………smua pljr form two kim salam kat ukhti n akhi…bye nanti kitorang chat len yer………salam..TMO9///BEST

28 06 2009
AWA_09

SALAM…tm o9 paling best..masih teringat..pglamn dgn kak2……bley wat gi tak??

28 06 2009
amalll_cute

Saya suka mkn KUUUUDAA!he..he.. phm x phm???heeee… jgn ambik ati lar gurau jer…..kak n abg camner karang nie..sihat karr….

13 07 2009
elridzuan

nanti abg cadangkan dm tmbh menu kuda plak nah……

19 07 2009
ultraman

salam…..hai abg el,km rindu lah tm…….bl nak wat lg..????mai la sek….

19 07 2009
wawa

salam…wooo bagus tuu abg el..wat ja menu kuda..kitorg x prnah rase pown….
bgus la cdgn amallll! kitorg nak ucpkn time kasih bebyk krana tlah sempurnakn TM O9….meh lar mlawt kitorg semua…….

19 07 2009
pucca

musuh kanan!musuh kiri!greenate!…..GAME OVER!
wah lame x main serang2 nih…bro el still main kar?

29 07 2009
bro el

klu nk maen slalu, level kna naek sntiasa… xkn dok pkai grenade ja… org dh serang pakai artileri dh pn…=)

29 07 2009
bro el

untuk wawa, insyaAllah alumni akan usaha wat prog2 utk adk2 bjumpa dgn abg2 n akak2… jgn rindu2 nah… rindu plajaran yg dpt 2 yg abg nak…..(“,)

7 08 2009
bell

assalamualaikum abg2 dan kak2 rasanya lama dah ana tak masuk web ni lagi pun exam pmr dan dakat ni dan minggu depan kami dah nak trial dah pun kami harap kak2 dan abg2 doakan kami berjaya semuanya bolehkan… kami tm 08 nak minta maaf klu ada wat salah silap kat kak2 dan abg2 sepanjang kami ikut tm thn lepas k terutama bro el dan bro lokman dan pada bro2 dan sis2 yang pening kepala dgn telatah kami ok kami mintak maaaaaaaaaaffffff banyak2 ok assalamualaikum…………………………………………………………………………….

22 08 2009
tika09

salam……..abg n kak fasi kt sne 2 siht ke???mai la tngok2 kmi kt cni….

1 01 2010
ajis

salam suma…🙂

21 02 2010
mua'lim

salam..bila nk edit AJK pelaksan TM 2010

16 04 2010
ejAt

bilA sis n br0 nA mAi lAwat kAmi kAt cneyh erh…?hek3…windU l0ah….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: