Kenangan terindah

26 03 2009

Antara gambar-gambar terbaik yang dirakam pada Kem Tunas Muda yang terdahulu..sekadar untuk mengimbau kenangan lalu.

Moga yang terbaik bakal hadir pada program yang bakal tiba nanti. Insya-Allah…

img_5903

img_5934

dscn4522

s5031807

nyanyian-lagu-tema-1

rehlah-masyi-86

ldk-5-4

Lagi gambar menarik, kunjungi ke ruangan FOTO.


Actions

Information

2 responses

31 03 2009
pidot

hensem la abang fasi dalam gambar first sekali tu hehe..

salam semua.. mcm mana ye tunas muda tahun 2009 ni.. ana tak tau apa pun.. jadi harap ada pihak tampil buat press statement sket boleh.. insya Allah jika perlu khidmat ana, kontek ja.. sama2 kita menabur budi.. bukan untuk disanjung tinggi.. sekadar membalas budi.. buat SMKAB tercinta..

ikhlaskan hati kerana Allah.. Moga2 Allah balas dengan ganjaran berlipat kali ganda lagi.. salam

19 05 2009
bro kamal

abg pidot mmg ensem.. dulu kini n selamayna… insyallah kami selaku alumni SMKAB akan cuba mencurahkan bakti n pengalaman kepada adik2 yg berada di bumi SMKAB yg tercinta…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: